Norges fineste skjærgård

MIDT I SMØRØYET
Kjenner du Valle, vet du at
herfra har du tilgang til det mange anser som Norges fineste skjærgård – Bare 2 timer utenfor Oslo.

Du vet at Stråholmen og Jomfruland ligger rett der ute – og at det er et utall sund, viker og strender å velge mellom. Og sommerbyen Kragerø er “rett rundt hjørnet”!

Fra boligen din på Sjøsiden Valle kan du gå rett ut av døra og tilnærmet rett ut i båten. Derfra kan du velge å vrake i nesten 1000 idylliske øyer, holmer og skjær. Norges kanskje aller vakreste skjærgård er din bakgård. Dra på øyhopping og opplev fantastisk natur og kunst, ankre opp i et stille sund eller reis ned til Kragerø for et bedre måltid i et yrende sommerliv. Valget er ditt!

Sjøsiden Valle
Jomfruland
Kragerø
Stråholmen

Sjøsiden Valle

Jomfruland

3781 Jomfruland

Opplev kjente og vakre Jomfruland.

Kragerø

58.86886017302113, 9.413441160885357

Idyllisk by preget av eldre bygningsarkitektur, god mat og shopping.

Stråholmen

58.899284314611705, 9.643812304580315

Fantastisk øy med vakre strender.

  • Båtplass

  • Golf

  • Restauranter

  • Turområder


Nye opplevelser hver dag!

Enten du ønsker en dag på sjøen eller opplevelser på land, er mulighetene mange. Hva med en gåtur langs kyststien, oppleve Trolldalen kystfort eller hvorfor ikke ta et slag golf?


I umiddelbar nærhet finner du Bamble golfklubb og noe lengre unna, Kragerø Resort med alle fasiliteter. Avslutt dagen med et kveldsbad på stranda eller liten båttur ut til restauranten Havparadiset for et bedre måltid. 


Padle, eller bade? 

Kanskje et morgenbad før kaffekoppen på terrassen? Eller vil du hente kajakken fra kajakk-garasjen og ta en tur på vannet? Fra en lun båthavn på Sjøsiden Valle er skjærgården en fantastisk verden å utforske. 

Og fra din egen dør rusler du de få meterne ned til den skjermede sandstranden. Det er bare å ta med badehåndkle eller flytevest og nyte hverdagen i lun, salt sjø. 

Meld din interesse