Prosjekt leveres av Sjøsiden Valle AS. Dette selskapet er eid av Mustad Invest AS og Morgan Gruppen AS, denne grupperingen har med god suksess utviklet og overlevert flere prosjekter sammen tidligere. Sørmegleren Telemark er prosjektmegler. Boligene blir organisert som et sameie.

MUSTAD BYGG AS

Mustad Bygg AS er en familiebedrift med solide tradisjoner i Langesund. Dette er en erfaren entreprenør og byggmesterbedrift, som har opparbeidet seg en solid plattform både når det gjelder betong og tømrerarbeider så vel som prosjekterings- og rådgivningsarbeid. Gjennom årenes løp har Mustad Bygg AS tilknyttet seg mye erfaring og stor kunnskap innen entreprenørvirkets ulike fagområder. Kyndige fagfolk og gode, økonomiske løsninger, gir optimale resultater. Mustad Bygg AS ønsker å avlevere en individuell signatur, kombinert med erfaring og faglig tyngde.

MORGAN AS

Morgan AS er et entreprenørselskap som tar på seg små og mellomstore totalentrepriser. Vi opererer i markedet innen nybygg og rehabilitering næring samt oppføring av leiligheter og boliger i prosjekt.

Over tid har vi opparbeidet oss en spennende referanseliste med et variert utvalg av byggherrer. Vi har i egen organisasjon et komplett team for prosjektgjennomføring bestående av prosjekt- og anleggsledere, samt tømrere og betongarbeidere. Dette er en sammensatt gruppe med et variert utdannelsesnivå fra sivilingeniører, ingeniører og fagarbeidere med svennebrev. Felles for oss alle er at vi skal produsere og overlevere et produkt vi kan være stolte av. Morgan AS bygger med stolthet.